//script in header

Cfare po bejme?

ikona e ushqimit
Analiza e produktit vegjetarian - vegan

Verifikimi me Testim dhe Analizë mbi Produktet Vegjetariane - Vegane

ikona e dorëzimit
Certifikimi i produktit vegjetarian - vegan

Certifikimi i Produkteve Vegjetariane - Vegane me Faza Testimi, Inspektimi

hani dhe shijoni ikonën
nuk përfshihen
etiketa

Verifikimi me teste dhe analiza pa ushqim
  • Veganizmi?

    Përdorimi i parë i fjalës vegan daton në vitin 1944. Përkufizimi i veganizmit nga Donald Watson, themeluesi i "Shoqërisë Vegane" është si vijon: "Veganizmi është mënyra e ruajtjes së jetës dhe e përjashtimit të të gjitha formave të shfrytëzimit dhe mizorisë ndaj mbretërisë së kafshëve. Praktikohet për të përjashtuar mishin, peshkun, shpendët, vezët, mjaltin, qumështin e kafshëve dhe derivatet, për të jetuar me produktet e mbretërisë bimore dhe për të përdorur alternativa për të gjitha mallrat tregtare që prodhohen tërësisht ose pjesërisht nga kafshët.

  • Çfarë është vegjetarianizmi?

    Vegjetarianizëm; Është një lloj diete që nuk konsumon mish të kuq, shpendë, prodhime deti dhe ushqime me origjinë shtazore. Vegjetarianizmi u përdor për herë të parë nga "Shoqëria Vegjetariane", e cila u themelua në Angli në fillim të shekullit të 19-të. "

  • Cruelty Free - Çfarë është një Certifikatë e Cruelty Free?

    Kriteret e certifikimit pa mizori - Nuk duhet të përmbajë asnjë produkt që rrjedh nga kafshët. - Përbërësit e përdorur në produkte dhe produktet e gatshme nuk duhet të testohen te kafshët. - Nuk duhet të përmbajë organizma të modifikuar gjenetikisht që përmbajnë gjene shtazore dhe substanca me origjinë shtazore. - Duhet të prodhohet në ambiente që respektojnë rregullat e higjienës.

BLOG

A është albumi vegan?
A është albumi vegan?
07 Haziran 2023

A është albumi vegan?

Lanolina e acetiluar është vegane?
Lanolina e acetiluar është vegane?
06 Haziran 2023

Lanolina e acetiluar është vegane?

A mund të përdoret gliceridi i acetiluar i hidrogjenizuar i dhjamit në produktet vegane dhe vegjetariane?
A mund të përdoret gliceridi i acetiluar i hidrogjenizuar i dhjamit në produktet vegane dhe vegjetariane?
02 Haziran 2023

A mund të përdoret gliceridi i acetiluar i hidrogjenizuar i dhjamit në produktet vegane dhe vegjetariane?